Bestellen

Vlees bestellen


Om de 2 weken kan je via een online formulier vlees bestellen. Meestal is dit varkensvlees, maar af en toe ook lam of schaap. Het vlees wordt in kleine hoeveelheden vacuüm verpakt en per pakket (+- 2kg) verkocht. De bestelling kan afgehaald worden op de boerderij of bij De Bergen in de Lousbergmarkt in Gent.

Nu bestellen kan via dit formulier. (Er wordt gewerkt aan een gemakkelijke webshop!)

Bloemen bestellen

Het veldbloemenseizoen loopt van juni tem oktober. Je kan meegenieten van de kleurenpracht en kiezen tussen een BoeketAbonnement of een StengelAbonnement. Er kunnen ook losse boeketten besteld worden. Kijk op onze bloemenpagina voor meer info.

Liever je eigen bloemen oogsten? Dat kan op onze zelfplukmomenten! Check de bloemenpagina of Facebook voor meer info.

Cadeaubon bestellen

Cadeaubonnen zijn te bestellen via het 2-wekelijks bestelformulier of op elk moment via boer@modestenkamiel.be. Geef ons het bedrag door. Met de bon kan je kiezen tussen de verschillende boerderijproducten: vers varkensvlees, zelfgemaakte paté, kopvlees en ingemaakte groenten uit onze moestuin, een boeketabonnement of bloemenabonnement of een overnachting op onze boerderij Glamping. En binnenkort komen er nog een paar leuke nieuwe boerderijgadgets bij!