Bestellen

Vlees bestellen


Om de 2 weken kan je via een online formulier vlees bestellen. Meestal is dit varkensvlees, maar af en toe ook kip. Het vlees wordt in kleine hoeveelheden vacuüm verpakt en per pakket (+- 2kg) verkocht. De bestelling kan afgehaald worden op de boerderij of 1x per maand bij De Bergen in de Lousbergmarkt in Gent.

Nu bestellen kan via dit formulier. (Er wordt gewerkt aan een gemakkelijke webshop!)

Bloemen bestellen

Het veldbloemenseizoen loopt van juni tem september. Je kan meegenieten van de kleurenpracht en kiezen tussen een ZelfplukAbonnement, ZelfPlukKaarten, een BoeketAbonnement of een PichetAbonnement. Kijk op onze bloemenpagina voor meer info.

Cadeaubon en meer bestellen

Cadeaubonnen zijn te bestellen via het 2-wekelijks bestelformulier of op elk moment via boer@modestenkamiel.be. Geef ons het bedrag door. Met de bon kan je kiezen tussen de verschillende boerderijproducten: vers varkensvlees, zelfgemaakte paté, kopvlees en ingemaakte groenten uit onze moestuin, een boeketabonnement of bloemenabonnement of een overnachting op onze boerderij Glamping. En binnenkort komen er nog een paar leuke nieuwe boerderijgadgets bij!

De nieuwe Kalender 2023 is er! 12 boerderijsfeerfoto's passend bij de maand van het nieuwe jaar én massa's ruimte om plezante dingen te plannen. Nu te bestellen via dit formulier.