Bloemen

Bloemen van Modest & Kamiel

biologische, eerlijke en lokale zomerse bloemen van Mater (Oudenaarde)


De bloemen van Modest & Kamiel zijn een streling voor jouw ogen! Blauw, rood, geel, crème wit, roze, noem het op en je vindt het terug op ons veld. Dat veld is verdeeld in 6 rijen van 70 meter waar je langs loopt en zo de pracht kan bewonderen. Je zou het kunnen zien als de Materse Floraliën. Bloemen oogsten op ons veld is meer dan enkel 'oogsten'. Je wordt hartelijk welkom gegeten door ons en krijgt meteen een minicursus 'oogsten'. Sowieso zijn alle bloemencompartimenten geïndiceerd zodat je weet wat je oogst. Je wandelt op een veld dat uitzicht heeft op de Scheldevallei, zeker naar de avond toe waneer de zon ondergaat is dit een adembenemend spektakel! Laat je verrassen door de 10 000 bloemenplanten, de 70 fruitbomen én geniet van onze varkens, want die lopen heerlijk buiten tussen de bloemenrijen. Dat alles zorgt voor een exclusief pareltje en een feel good moment!

Trek erop uit en trakteer jezelf op (h)eerlijke bloemen! Oogst wat jij op dat moment wilt en keer huiswaarts met een vers, zelf samengesteld boeket vol van kleur én geur!


Onze bloemen worden 100% biologisch en duurzaam geteeld en gaan recht van het veld jouw vaas in. Met goede verzorging blijven de bloemen 10 dagen à 2 weken in topconditie.


Je kan van 21 juni tem 21 september meegenieten van de kleurenpracht en kiezen voor een ZelfPlukAbonnement, ZelfPlukKaart, BoeketAbonnement, PichetAbonnement of voor een los boeket.


Bestellen doe je hier!


ZelfPlukAbonnement (incl VeldboeketWorkshop) - 250€

Met dit abonnement ben je de ganse zomer welkom op het bloemenveld in Mater om zelf je bloemen te plukken. De zomer duurt 13 weken, dus je mag 13 keer 22 bloemstengels komen plukken.

Pluk wanneer het jou past: het veldmet éénjarigen, dahlia's en meerjarige bloemen is toegankelijk op woensdag (14u-18u, enkel voor Abonnees), vrijdag (18u-20u), zaterdag (14u-18u) of zondag (10u-12u).

Bij de start van het bloemenseizoen ben je welkom op de VeldboeketWorkshop: daar leer je zelf bloemen oogsten, kleurencombinaties  maken, een boeket samen stellen en krijg je tips om zo lang mogelijk te genieten van jouw boeket.


ZelfPlukKaarten om #3, #5 of #8 keer te oogsten - 65€, 100€ of 150€

Met deze kaart ben je welkom op het bloemenveld in Mater en pluk je per keer 22 stengels.

Het veld is open elke vrijdag (18u-20u), zaterdag (14u-18u) of zondag (10u-12u).


BoeketAbonnement - voltijds: 245€, halftijds: 140€

Met dit abonnement krijg je 2-wekelijks of maandelijks een kleurrijk boeket recht van het veld (voltijds: 7 boeketten, halftijds: 4 boeketten).

Je kan ze af halen op de boerderij


PichetAbonnement - 189€

Met dit abonnement krijg je 2-wekelijks 6 gevulde pichetjes recht van het veld (7 keer).

Voor zij die van vele kleine boeketjes houden geven de 6 kleine vaasjes gevuld met knallers van bloemen meteen sfeer in huis.

Je kan ze af halen op de boerderij


Bestellen doe je hier!


Les Pichets d'Odile - 27€ per 6 pichetten

Speciaal voor horeca werkten we Les Pichets d'Odile uit: een veelvoud van 6 pichetjes gevuld met knallers van bloemen die meteen sfeer geven op je tafels, inkom of eetruimte van je B&B, hotel, restaurant, café of herberg.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.


Bloemen op jouw feest

We houden van bloemen én we houden van feesten. Wil jij ook graag kleur en fleur op je feest? Contacteer ons voor info.


Een Boeket bestellen

Een boeket bestellen kan door minstens 24u op voorhand te mailen naar boer@modestenkamiel.be. Vermeld de prijs van het boeket (vanaf 25€), en wanneer je het komt ophalen. We maken kleurrijke boeketten met de bloemen die op dat moment in bloei staan. Maar ook voor specifieke momenten maken we passende boeketten (trouwboeket, legboeket,...)