Bloemen

Bloemen van Modest & Kamiel

biologische, eerlijke en lokale zomerse bloemen van Mater (Oudenaarde)


Van 21 juni tem 21 september geniet jij van de kleurenpracht van 100% biologisch en duurzaam geteelde bloemen. Recht van het veld jouw vaas in dankzij onze verschillende formules: ZelfPluk, abonnementen of op maat. Met goede verzorging blijven de bloemen 10 dagen à 2 weken in topconditie.


De bloemen van Modest & Kamiel zijn een streling voor jouw ogen! Blauw, rood, geel, crème wit, roze... noem het op en je vindt het terug op ons veld. 6 rijen van 70 meter vol Materse Floraliën.


Bestellen voor 2024 kan hier!


ZelfPluk veldbloemen

Bloemen oogsten op ons veld is meer dan enkel 'oogsten'. Een wandeling op ons veld met uitzicht op de Scheldevallei met ondergaande zon is een adembenemend spektakel! Laat je verrassen door de 10 000 bloemenplanten, de 70 fruitbomen én geniet van onze varkens, want die lopen heerlijk buiten tussen de bloemenrijen.

Trek erop uit en trakteer jezelf op dit feelgood moment met (h)eerlijke bloemen! Oogst wat jij op dat moment wilt en keer huiswaarts met een vers, zelf samengesteld boeket vol van kleur én geur!


ZelfPlukAbonnement (incl VeldboeketWorkshop) - 260€

Met dit abonnement ben je de ganse zomer welkom op het bloemenveld in Mater om zelf je bloemen te plukken. De zomer duurt 13 weken, dus je mag 13 keer 22 bloemstengels komen plukken. Het veld is open elke woensdag (14u-18u), vrijdag (18u-20u) of zaterdag (14u-18u).

Bij de start van het bloemenseizoen ben je welkom op de VeldboeketWorkshop: daar leer je zelf bloemen oogsten, kleurencombinaties  maken, een boeket samenstellen en krijg je tips om zo lang mogelijk te genieten van jouw boeket.


ZelfPlukKaarten om #3, #5 of #8 keer te oogsten - 75€, 110€ of 160€

Met deze kaart ben je welkom op het bloemenveld in Mater en pluk je per keer 22 stengels.

Het veld is open elke woensdag (14u-18u), vrijdag (18u-20u) of zaterdag (14u-18u).Bestellen voor 2024 kan hier!

Bloemen abonnementen

BoeketAbonnement - voltijds: 255€, halftijds: 150€

Met dit abonnement krijg je 2-wekelijks of maandelijks een kleurrijk boeket recht van het veld (voltijds: 7 boeketten, halftijds: 4 boeketten). Je haalt ze af op de boerderij.


PichetAbonnement - 230€

Met dit abonnement krijg je 2-wekelijks 6 gevulde pichetjes recht van het veld (7 keer).

Voor zij die van vele kleine boeketjes houden, geven de 6 kleine vaasjes gevuld met knallers van bloemen meteen sfeer in huis. Je haalt ze af op de boerderij.


Les Pichets d'Odile - 36€ per 6 pichetten

Speciaal voor horeca werkten we Les Pichets d'Odile uit: een veelvoud van 6 pichetjes gevuld met knallers van bloemen die meteen sfeer geven op je tafels, inkom of eetruimte van je B&B, hotel, restaurant, café of herberg. Je haalt de vaasjes af op de boerderij.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.


Bestellen voor 2024 kan hier!

Bloemen op maat

Bloemen op jouw feest

We houden van bloemen én we houden van feesten. Wil jij ook graag kleur en fleur op je feest?


Een Boeket bestellen

Een boeket bestellen kan door minstens 24u op voorhand te mailen naar boer@modestenkamiel.be. Vermeld de prijs van het boeket (vanaf 30€), en wanneer je het komt ophalen. We maken kleurrijke boeketten met de bloemen die op dat moment in bloei staan. Maar ook voor specifieke momenten maken we passende boeketten (trouwboeket, legboeket,...)


Contacteer ons voor info.