nederlands

Glamping bij Modest & Kamiel

- in alle luxe back to basic -Glamoureus Kamperen tussen de varkens? Jawel hoor!


Vrije data en boeken voor 2024 kan hier: https://forms.gle/K4yT8HLk49Y4KyCN8


Ergens verscholen op een heuvel in de Vlaamse Ardennen ligt de Glamping van Modest & Kamiel. 2 guitige boeren heten je welkom en laten je kennis maken met hun boerderij. Anders dan anders is deze Glamping:  het is er één waar je zelf je groenten en fruit kan oogsten!

De boerderij heeft een biolabel en werkt in harmonie met de natuur, een agro-ecologische boerderij dus.

De canvas-tenten van de Glamping staan op een groot houten terras in een eetbare tuin met groenten en kleinfruit. Volledig in privé word je wakker en drink je op je terrasje een koffietje terwijl je de kippen hoort kakelen, de varkens hoort knorren en je de eerste zonnestralen van de dag op je snoet voelt.


In de grote moestuin met een mooi assortiment van kraakverse gezonde en biolgische groenten en bessen mag je dagelijks oogsten. Vers geoogst en vers klaargemaakt! Dat klaarmaken gebeurt in openlucht naast de varkensstal. Met een mooi uitzicht op de heuvels kan je koken in onze buitenkeuken. Geniet ondertussen van de kippen die je passeren en de varkens die kennis met je willen maken. Wees gerust, die blijven op een veilige afstand. Verblijven op de Glamping van Modest & Kamiel is een totaalervaring voor groot en klein. Tijd verdwijnt en laat je verstelt staan van de eenvoud van de natuur. De bloeiende fruitbomen, de varkens die in de modder baden en de velden die kleuren met de bloeiende bloemen, zorgen voor een ongeziene ervaring. Laat je volledig onderdompelen in het boerderijgebeuren en geniet ten volle!


Zoals echte Glamour hoort te zijn, hoef je -behalve kleren en een tandenborstel- zelf niets mee te brengen. De 2 dubbele bedden in de aparte slaaptenten zijn opgemaakt bij aankomst. Een rondleiding op de boerderij zorgt ervoor dat je je weg niet kwijt geraakt.

In het verblijf zit alle gebruik van bed-, bad-, en keukenlinnen, kraakverse groenten en kleinfruit, een ingerichte buitenkeuken met alles om te koken en te eten (potten, pannen, bestek, borden, glazen, enz). De leeftent heeft een terras, elektriciteit, een eethoek, zithoek met kleine bibliotheek en een ijskastje met minidiepvries.

Er is een comfortabel en proper composttoilet, een lavabo en een douche met warm water en ecologische douchegel. Het sanitair is trouwens naast het slaapkot van de varkens. Je hoort ze dus knorren terwijl jij onder het warme water staat. Heerlijk, toch?


Er is een gezellig boerderijwinkeltje dat alle dagen open is voor de Glampeerders. Trakteer jezelf op echte ambachtelijke producten:

vlees voor op de bbq, charcuterie, confituren, opgelegde groentjes om je salade te pimpen, kakelverse eitjes en meer.

In de zomermaanden staan er duizenden bloemen in bloei op ons veld. Tijdens de zelfplukmomenten kan je ook bloemen oogsten en een prachtig boeket maken.


De Glamping is er voor maximum 4 personen en wordt telkens in z'n geheel verhuurd. We houden het liever rustig en bescheiden waardoor we vragen geen extra gasten te vragen tijdens je verblijf.

Viervoeters zijn zalig maar we kunnen ze jammer genoeg niet toelaten op de Glamping en op de boerderij.


Laat je innerlijke boer/boerin los en wees erg welgekomen bij ons!


Groetjes,

Modest & KamielVrije data en boeken voor 2024 kan hier: https://forms.gle/K4yT8HLk49Y4KyCN8


Prijzen 2024

(incl 1 autoparkeerplaats, overdekte fietsenstalling, 2 aparte slaaptenten met opgemaakt dubbel bed, 1 leeftent met zithoek, eettafel en keukenkast met inductiefornuis en keukengerief, tuinmeubilair, water, elektriciteit, bed-, bad- en keukenlinnen, verse seizoensgroenten en -fruit uit de bio-moestuin en schoonmaak)


mei, juni en september:

- weekend: vrijdag 16u tot zondag 18u > 390€
- midweek : maandag 16u tot vrijdag 10u > 430€
- week: maandag 16u tot zondag 18u > 670€


juli en augustus:

- week: maandag 16u tot zondag 18u > 670€