Bloemen

Bloemen van Modest & Kamiel

biologische, eerlijke en lokale zomerse bloemen van Mater


Het veldbloemenseizoen loopt van 21 juni tem 21 september. Onze bloemen worden biologisch en duurzaam geteeld en gaan recht van het veld jouw vaas in. Met goede verzorging blijven de bloemen 10 dagen à 2 weken in topconditie.

Je kan meegenieten van de kleurenpracht en kiezen tussen een ZelfPlukAbonnement, ZelfPlukKaart, of een BoeketAbonnement.

Bestellen doe je hier!


ZelfPlukAbonnement (incl VeldboeketWorkshop)

- Met dit abonnement ben je de ganse zomer welkom op het bloemenveld in Mater om zelf je bloemen te plukken (22 bloemstengels per beurt).

- Pluk zelf je bloemen wanneer jij wilt. Het veld met de éénjarige bloemen is elke dag vrij toegankelijk. Het veld met de meerjarige bloemen, droogbloemen en de dahlia’s is toegankelijk op vrijdag (18u-20u), zaterdag (14u-18u) of zondag (10u-12u).

- Bij de start van het bloemenseizoen ben je welkom op de VeldboeketWorkshop: leer zelf je bloemen oogsten, kleurencombinaties maken, een boeket samen stellen en krijg tips om zo lang mogelijk te genieten van het boeket.

- 250€


ZelfPlukKaarten #3, #5 of #8

- Met deze kaart ben je 3, 5 of 8 keer welkom op het bloemenveld in Mater om zelf je bloemen te plukken.

- Pluk zelf je bloemen (22 bloemstengels per beurt) op vrijdag (18u-20u), zaterdag (14u-18u) of zondag (10u-12u).
- #3: 65€, #5: 100€, #8: 150€


BoeketAbonnement

- Met dit abonnement krijg je 2-wekelijks een kleurrijk boeket recht van het veld (7 boeketten).

- Af te halen op de boerderij of op één van de afhaalpunten (later meer info, maar reserveer alvast je abonnement want de plaatsen zijn beperkt)

- 245€


Bestellen doe je hier!